Extra concert Joe Bonamassa op 6 november in Chassé Theater, Breda

728x90 Algemeen

MOJO Concerts maakt net bekend:
Bluesgitarist Joe Bonamassa geeft dit najaar al een concert in de Oosterpoort in Groningen en in Carré in Amsterdam. Op zaterdag 6 november komt daar een derde concert bij in het Chassé Theater in Breda. De voorverkoop voor het concert in Breda begint aanstaande vrijdag 23 juli om 10.00 uur. Het concert in Carré is inmiddels uitverkocht, voor het concert in Groningen zijn nog kaarten beschikbaar.

Met zijn virtuoze gitaarspel en geweldige stem in combinatie met zijn jeugdige leeftijd (1977) weet Joe Bonamassa blues ook bij het jongere publiek populair te maken. Niet voor niets wordt hij in zijn thuisland Amerika omschreven als de grootste sensatie binnen de blueswereld. 
Op zijn twaalfde werd Joe Bonamassa ontdekt door niemand minder dan B.B. King en in de jaren die volgden heeft al hij vele internationale muziekprijzen gewonnen en heeft hij zelfs zijn eigen Gibson Les Paul Joe Bonamassa gitaar. “Op dit moment is er geen betere blues gitarist dan Bonamassa”, schreef Gibson.com. Joe Bonamassa speelde onder andere samen met John Lee Hooker, Albert Collins en Buddy Guy.
Eind vorig jaar gaf Joe Bonamassa een zeer goed ontvangen concert in een uitverkocht Carré in Amsterdam. Dit jaar is zijn nieuwe album ‘Black Rock’ verschenen en sierde hij al de cover van Gitarist.

728x90 Algemeen