Paolo Nutini concert 30 augustus in de Melkweg, Amsterdam – ticketsales vanaf vandaag!

728x90 Algemeen

Wie? Paolo Nutini
Waar? Melkweg, Amsterdam
Wanneer is het concert? 30 augustus 2010
Wanneer begint de voorverkoop? Ticketsales begint vandaag, zaterdag 14 augustus om 10u00! Via TicketMaster

Paolo Nutini heeft op het laatste moment een gaatje gevonden in zijn tour om naar Nederland te komen voor een exclusieve clubshow. De 23-jarige charmante Schot brak in 2007 door met de hit ‘New Shoes’ van zijn debuutalbum ‘These Streets’ en bewees met opvolger ‘Sunny Side Up’ vol optimistische popliedjes met vleugjes soul en reggae een blijvertje te zijn. In juni trad hij nog op op Pinkpop en zijn concert in mei in Tivoli
in Utrecht was binnen een dag uitverkocht, dus ben er snel bij!

728x90 Algemeen