Ick Hans Liberg op 1 januari 2011 in Theater de Veste, Delft

728x90 Algemeen

Goed, beter, Hans Liberg…

Anderen doen het in een dag, maar Hans Liberg is zo immens populair dat hij zijn vijfentwintigjarig jubileum twee seizoenen uitbundig vierde. Nu komt hij met een compleet nieuwe show en daarin staat maar één man centraal: Hans Liberg zelve. Da’s op zich niks nieuws, wel dat hij een tipje van de sluier oplicht over zijn privé-leven. Het wordt een avond vol bruisende energie, prettige verrassingen, grote muzikaliteit en een hoog lachgehalte. Topentertainment van de onderste tot de bovenste plank, waar overigens ook al een heuze Emmy Award op prijkt. Deze Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw blijft maar groeien als performer.

Wie? Hans Liberg
Wat? Ick Hans Liberg
Wanneer? vrijdag 7 januari 2011
Waar? Theater de Veste, Delft
Kaarten? Voorverkoop via Eventim

728x90 Algemeen