20 Jaar BLØF concert op 3 november in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

20 JAAR BLØF

BLØF is bijna jarig, en viert daarom op zaterdag 3 november feest in de Ziggo Dome met een concert waarin alle BLØF hits voorbij zullen komen. Voorverkoop begint a.s. zaterdag om 10u00 via de site.

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat BLØF het eerste album in eigen beheer uitgebracht. Vele onvergetelijke hits volgden, waaronder ‘Liefs uit Londen’, ‘Wat zou je doen’, ‘Holiday In Spain’ en ‘Alles Is Liefde’. In 2001 had de band te kampen met groot verlies, toen drummer Chris Götte omkwam bij een motorongeluk. De band toerde de wereld rond voor het UMOJA project, en bracht in 2006 een gelijknamig album uit met daarop dertien nummers uit dertien verschillende landen die in samenwerking met lokale artiesten waren opgenomen. “In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en ons jubileum vieren in zo’n zaal wordt er natuurlijk ook één! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen,” aldus zanger Paskal Jakobsen.

20 JAAR BLØF
Zaterdag 3 november 2012
Ziggo Dome – Amsterdam

Ticketmaster