BAMBAMBIDDYBONGBONG naar Hedon

BAMBAM- BIDDY- BONGBONG naar Hedon
BAMBAM- BIDDY- BONGBONG naar Hedon

Roots Rising is het nieuwe reggaegeluid uit het oosten! Deze verse 11-koppige band maakt een mix van reggae, hip hop, balkan en ska. Met driestemmige vocale partijen, rake raps en bombastische climaxen vertellen ze het verhaal van “peace, love, unity & having fun.” Verwacht een energieke show met een goed gevoede mix van Bob Marley, Manu Chao & The Roots.

Roots Rising speelde o.a. op KWAKU, Wildeburg, in het voorprogramma van The Wailers en tourden het land door met Popronde 2016 om af te sluiten op het Popronde Eindfeest in de Q-Factory. Afgelopen september bracht de band hun EP “Free” uit in een afgeladen Burgerweeshuis.

BAMBAMBIDDYBONGBONG
Datum: vr 17 februari 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 21:00

728x90 Algemeen