:klassifest naar Paradiso

:klassifest naar Paradiso
:klassifest naar Paradiso

Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso.

Met optredens van het Nederlands Philharmonisch Orkest, Nederlands Blazers Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Klarinet Kwartet, Kobra Ensemble en koperkwintet Pelgrim Brass. En muziek van onder meer Henry Purcell, Béla Bartók, Eric Satie, Johan Sebastian Bach, Gustav Mahler, Georg Friedrich Händel en Antonin Dvorak.

Er zijn geen stoelen en geen regels, de bar blijft open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun je terecht bij de Klassifest muziekgidsen.

:klassifest
Datum: Zaterdag 25 maart 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open 19.30
Voorverkoop vanaf zaterdag 14 januari

728x90 Algemeen