Statue + A Fool’s Errand naar W2 Poppodium

728x90 Algemeen

Statue + A Fool’s Errand naar W2 Poppodium
Statue + A Fool’s Errand naar W2 Poppodium

Vier elektrische gitaren, bas en drums, puur instrumentaal, loeihard en wonderschoon. Met tal van verwijzingen naar symfonische rock, naar noise, naar rock tout court, maar ook naar repetitieve muziek en een vleugje TC Matic. Power, een epische wall of sound waarbinnen elke muzikant strak en gedisciplineerd zijn ding doet. Samenspel op hoog niveau, wederzijdse dialoog, losbarstende herrie of uitdeinende verstilling.Afgelopen zomer zowel op Pukkelpop als Leffingeleuren.

A Fool’s Errand is onstaan uit het gebied rondom ‘s-Hertogenbosch. De muziek klinkt alsof je in de ochtend uitkijkt over de mist van een moerassig landschap. Het ene moment droom je weg bij de voortduwende en deinende ritmes en sferische melodieën tot je abrupt wakker wordt geschud door een muur van geluid. De muziek van A Fool’s Errand doet denken aan Mogwai en Pink Floyd (als ze in een oude staalfabriek zouden spelen). Maar de beste omschrijving tot nu toe is gegeven door iemand die op het podium kwam om naar het publiek te schreeuwen: “Experimentele shit!.. Of nie?!”

Statue + A Fool’s Errand
Datum: vr 24 maart
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

728x90 Algemeen