Asaf Avidan (solo) naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Asaf Avidan (solo) naar Tivoli Vredenburg
Asaf Avidan (solo) naar Tivoli Vredenburg

De Israëlische singer-songwriter Asaf Avidan werd in 2012 in één klap beroemd toen zijn nummer Reckoning Song een wereldhit werd in de remixversie van de Duitse dj/producer Wankelmut. Grootste kracht van Avidan is zijn unieke, lenige stemgeluid, dat afwisselend klinkt als dat van Robert Plant (Led Zeppelin), Janis Joplin en Macy Gray. Gecombineerd met een uitstekend oor voor wat een goede song is en een dosis charisma van hier tot Tel Aviv, maakt dit hem tot een van de meest interessante singer-songwriters van dit moment. Begin november 2017 verscheen zijn derde soloalbum The Study On Falling!

Asaf Avidan: zondag 18 maart TivoliVredenburg
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster