Hollie Cook naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Hollie Cook naar Tivoli de Helling
Hollie Cook naar Tivoli de Helling

Met een vader die drummer was bij de Sex Pistols en een moeder die zangeres was bij Culture Club, moet je zelf haast ook wel de muziek in. Dat is dan ook precies wat de Engelse zangeres/toetseniste Hollie Cook heeft gedaan. Haar relaxte mix van rootsreggae en pop omschrijft ze zelf als ‘tropical pop’ – een uitstekend gekozen term, want zo gauw je haar muziek hoort, zie je jezelf nippend aan een cocktail in je hangmat op een tropisch eiland. Op 26 januari verschijnt Hollie Cooks nieuwe album Vessel Of Love, de opvolger van Twice (2014). Dit zou wel eens de warmste avond van de winter kunnen worden!

Hollie Cook: 19 februari Tivoli de Helling
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster