Level 42 naar Zwolle

Ticketmaster
Level 42 naar Zwolle
Level 42 naar Zwolle

Level 42 is inmiddels 38 jaar actief als band maar nog lang niet uitgeblust. In 2017 speelden ze in het kader van The Eternity Tour al een uitgebreide tour in Japan en een groot aantal Europese (festival)shows maar ook in 2018 knopen ze daar een groot aantal optredens aan vast waaronder dus deze show in Zwolle. Frontman Mark King antwoorde dan ook meteen met ‘no way’op de vraag van een journalist of Level 42 niet eens rustiger aan moest doen. Het zegt wat over de gedrevenheid en het plezier die de jazz-funk band na al die jaren nog steeds heeft.

Het rijtje met feiten rondom Level 42 is dan ook indrukwekkend. De band bracht 14 studio albums, 7 live albums en 6 compilatie albums uit en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen albums. Met deze gegevens is de band dan ook een van de meest succesvolle Britse bands van de jaren tachtig en weet de band zich nog steeds te hernieuwen en opnieuw uit te vinden. Met optredens van Japan tot in Zwolle is de band na al die jaren een vaste waarde en een band die elke muziekliefhebber minimaal een keer gezien moet hebben.

Level 42: 6 november Hedon Zwolle
Voorverkoop is gestart

 

Ticketmaster