Mandolin Orange naar Doornroosje

Ticketmaster
Mandolin Orange naar Doornroosje
Mandolin Orange naar Doornroosje

Dat de mandoline een belangrijke rol inneemt in de muziek van Mandolin Orange moge duidelijk zijn. Het americana-duo beheerst verschillende instrumenten, maar het zijn ook destemmen van Andrew Marlin en Emily Frantz die opvallen: niet alleen vormen ze een prachtige combinatie qua klankkleur, ook de timing en frasering is bijna perfect.

Op hun laatst verschenen album ‘Blindfaller’ hebben ze de hulp van een volledige band ingeroepen. Dat zorgt voor een rijker en veelzijdiger geluid dan op hun voorgaande platen. De mix van authentieke stijlen als folk, country en bluegrass klinkt als helemaal nieuw. Aanrader voor liefhebbers van Gillian Welch & David Rawlings!

Mandolin Orange: 3 februari Doornroosje Nijmegen
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster