The Selecter / The Beat naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
The Selecter / The Beat naar Tivoli Vredenburg
The Selecter / The Beat naar Tivoli Vredenburg

Twee legendarische Engelse ska-acts van het 2 Tone-label delen het podium! The Selecter werd opgericht in 1979 en schoot meteen de hitlijsten in met hun dansbare mix van reggae, punk en ska. Nummers als Missing Words en On My Radio behoren inmiddels tot de canon van de Britse ska. Net als veel van het repertoire van hun tijdgenoten van The Beat – denk aan hits als Hands Off… She’s Mine en Can’t Get Used To Losing You. Na al die jaren hebben The Selecter en The Beat nog steeds dezelfde frontvrouw en -man: Pauline Black en Ranking Roger. Beide bands spelen een set van ruim een uur!

The Selecter / The Beat: vrijdag 13 april TivoliVredenburg
Voorverkoop is inmiddels gestart

Ticketmaster