Pearl Jam UK naar de Boerderij

728x90 Algemeen

Pearl Jam UK naar de Boerderij
Pearl Jam UK naar de Boerderij

Pearl Jam UK is afkomstig uit Liverpool en behoort tot één van de meest succesvolle tribute bands ter wereld. Vijf vrienden met een voorliefde en respect voor één van de meest invloedrijke rockbands allertijden zetten een show neer die niet onder doet voor de live ervaring tijdens een Pearl Jam concert. Gedreven door hun aandacht voor detail reconstrueert de band de kenmerkende ‘grunge’-look uit de jaren ’90.

Een combinatie van de meest accurate uitvoering van Pearl Jam’s muziek en de looks, inclusief corduroy-jassen, flanellenhemden, shorts en doc martens in overvloed, resulteert in een tributeband die bijna meer wordt dan een eerbetoon … Pearl Jam UK geeft je het gevoel dat je Pearl Jam bekijkt. Hun uitverkochte UK Tour en het feit dat ze als headliner op vele festivals hebben gestaan, bewijst dat dit heel dicht bij het echte werk komt. Kortom, een perfecte opwarmer voor het uitverkochte concert van Pearl Jam deze zomer in de Ziggo Dome!

Pearl Jam UK
Datum: vrijdag 18 mei 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

728x90 Algemeen