De Likt naar Doornroosje

Ticketmaster
De Likt naar Doornroosje
De Likt naar Doornroosje

De eigenzinnige elektronica- en rapformatie De Likt komt weer naar Doornroosje. De afgelopen jaren bliezen de Rotterdammers de grassprieten met wortel en al van de festivalweides van o.a. Paaspop, Lowlands en Zwarte Cross en ook de daken van de clubs waren bepaald niet veilig.

Jordy Dijkshoorn (Simon), Giorgi Kuiper en John van Beek leerden elkaar eind 2013 kennen en had gelijk een klik. Door de combinatie van minimale techno en Italo van Van Beek, de gevarieerde funky opsmuk van Kuiper en de gepeperde woorden van Dijkshoorn ontstond al snel een eigen geluid. Na een zeer succesvol debuutalbum in 2015 ging het in 2016 dankzij de geruchtmakende liveshows nog harder. Na een pauze keert De Likt eind 2017 terug met zwoele single ‘Alleen Zij Geeft Licht In De Duisternis’.

De Likt
Datum: 29 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster