Dead Cross naar de Effenaar

Ticketmaster
Dead Cross naar de Effenaar
Dead Cross naar de Effenaar

Dead Cross is in alle opzichten next level. Vanwege de line up met zanger Mike Patton (Faith No More, Fantômas), zijn maat en drummer extraordinaire Dave Lombardo (Slayer, Fantômas), gitarist Mike Crain (Retox) en bassist Justin Pearson (the Locust, Head Wound City). Maar ook vanwege de manische tracks die de band er gejaagd en hardcore-style uitknalt. Het debuut duurt slechts 28 minuten! En dan hebben we het nog niet over de punk hooks en thrash grooves die daar doorheen gieren als slijptollen in de nacht. Een donkere nacht, met veel geweld, lugubere steegjes en felle bliksems…dat wel.

Dave Lombardo: “The album is only 28 minutes long. And the funny thing is [Slayer’s] Reign in Blood was 29 minutes. This album carries so much anger and frustration. You hear it in my drumming. It was the perfect birth of a hardcore album. It’s one of the most brutal albums I’ve ever done.”

Dead Cross
Datum: 26 juni
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 9 februari

Ticketmaster