Jacin Trill en Bokoesam naar 013

Ticketmaster
Jacin Trill en Bokoesam naar 013
Jacin Trill en Bokoesam naar 013

Pew! Pew! Pew! Twee van Nederlands heetste rappers bundelen hun krachten en komen 013 op z’n kop zetten met de Zo Vader, Zo Zoon Tour.

Afgelopen zomer was er ineens het [inter]nationale succes van de vrolijke Hoornse rapper Jacin Trill. Met zijn haast onverstaanbare oorwurm ‘kspreyopjebitch’ en zijn goed ontvangen debuuttape ‘Happyland’ veroverde de rapper Nederland in hoog tempo. De positieve raps op zweverige trap-beats (prod. 808milli) leverde al bekende fans op als Ronnie Flex en de Amerikaanse rapper Ugly God, die Jacin en 808milli hoogstpersoonlijk uitnodigde om met hem een track op te nemen in Atlanta. En let maar op, ook in 2018 is Jacin Trill niet te stoppen!

Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere is de zoon van een Ghanese vader en Nederlandse moeder en inmiddels goed voor miljoenen aan streams en boekingen door het hele land. Afgelopen jaar bracht hij zijn album ‘Solo’ uit met gastbijdrages van onder andere Lil Kleine, Jonna Fraser en Mr. Polska. De Amsterdammer met de stralende glimlach brengt grappige, oprechte teksten met zich mee en een uitstekende stage-présence.

Bokoesam en Jacin Trill hebben de handen ineen geslagen voor de gezamenlijke EP ‘Zo Vader, Zo zoon’ die op 9 februari het daglicht ziet. Aansluitend gaat het duo het land in voor een clubtour, die ze op 3 mei langs 013 brengt. De eerste single ‘Nikes’ haalde binnen 3 weken een miljoen views, en dat belooft alvast veel goeds!

Jacin Trill en Bokoesam
Datum: do 3 mei ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
De kaartverkoop voor het concert start 10 februari om 10:00 uur

Ticketmaster