Bokoesam en Jacin Trill naar ‘t Paard

Ticketmaster
Bokoesam en Jacin Trill naar ‘t Paard
Bokoesam en Jacin Trill naar ‘t Paard

Hij is een van de grootste rappers in de Nederlandse hiphop scene: BOKOESAM. In mei zet hij de kleine zaal van Paard op zijn kop met niemand minder dan upcoming wereldster Jacin Trill. Bij zijn = meemaken.

De Amsterdamse rapper Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere dankt zijn naam aan zijn vrienden. Het is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord ‘bokoe’ wat stinkvis beteken, van je vrienden moet je het hebben. Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek en is ondertussen goed voor miljoenen views op YouTube. Hij werkte onder andere met grote namen als Keizer, Broederliefde, Cho en Ronnie Flex. De rapper laat zich inspireren door grootheden als Young Thug en Kodak Black, en een beetje dancehall.

Redelijk nieuw in de scene is Jacin Trill. Met een chronische lach op zijn gezicht verspreid hij een positieve vibe, overal waar hij komt. Hij lijkt iemand die zich nooit druk maakt. In 2017 heeft jonge rapper Jacin trill zichzelf in de spotlights gewerkt met zijn hits kspreyopjebytch en heppieland. Bokoesam heeft hem onder zijn vleugel genomen en met hun gezamenlijke track Nikes was daar een geweldige samenwerking geboren.

Verwacht zieke beats, energie en vrolijkheid. Dit wil je niet missen.

Bokoesam en Jacin Trill
Datum: vrijdag 18 mei 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster