Down at the Nightclub festival in Tivoli De Helling

Ticketmaster
Down at the Nightclub festival in Tivoli De Helling
Down at the Nightclub festival in Tivoli De Helling

Down At The Nightclub presenteert een avond vol garage rocking 60′s psych, mod, surf, beat en fuzz klanken! De hoofdact van de avond is The Nomads uit Zweden. Met decennia ervaren vakmanschap en tomeloze energie staan The Nomads garant voor een uniek en tijdloos rockfeest! Nooit kopiëren ze andermans sound, de ouwe rotten voegen steeds extra invloeden toe uit de punk, power pop, hardrock, heavy metal of blues.

Line-up:
The Nomads (SE)
The Darts US (US)
The Miners of Muzo (NL)
The Reaction (NL)
The Bunny Bonanzas (NL)

Down at the Nightclub festival
Datum: 29 juni
Zaal: Tivoli De Helling
Aanvang: 19:00
Zaal open: 18:30

Ticketmaster