Larry And His Flask naar Patronaat

Ticketmaster
Larry And His Flask naar Patronaat
Larry And His Flask naar Patronaat

De muziek van Larry And His Flask is vol rauwe energie, passie, liefde en heeft maar een doel: ‘bring party to the people!’ De Amerikaanse bluegrass-punkband is een band die altijd onderweg is en het leven viert. De afgelopen zeven albums en meer dan 1000 liveshows staat dit vrolijke gezelschap garant voor een goed feestje. Bij deze band draait het allemaal om zelfvoorzienendheid, abstracte kunst, cultuur en roots, feesten en grassroots activisme. Na een succesvolle crowdfundcampagne komt er nu eindelijk een nieuwe plaat aan met natuurlijk een nieuwe tour waarbij ze Haarlem niet overslaan.

Larry And His Flask
Datum: 14 augustus
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:45 u
Tickets

Ticketmaster