Lewis Floyd Henry naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Lewis Floyd Henry naar Tivoli Vredenburg
Lewis Floyd Henry naar Tivoli Vredenburg

De Engelse straatmuzikant Lewis Floyd Henry wordt ook wel ‘The Greatest One Man Band In The World’ genoemd. Niet alleen lijkt hij qua uiterlijk op Jimi Hendrix, hij beschikt ook over diens muzikale talent. Op de vele YouTube-filmpjes van Lewis Floyd Henry is te zien waar dat toe kan leiden: met slechts een minidrumstel, zijn gitaar en zijn stem maakt hij rauwe, opwindende bluesrock die klinkt alsof er een hele band speelt – check vooral ook de mash-ups van Metallica/Wu-Tang Clan en Motörhead/The Notorious B.I.G. In een tijd van overgeproduceerde, gladde muziek heeft de wereld behoefte aan Lewis Floyd Henry!

Lewis Floyd Henry
Datum: 29 April
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Ticketmaster