Martin Kohlstedt naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Martin Kohlstedt naar Tivoli Vredenburg
Martin Kohlstedt naar Tivoli Vredenburg

De Duitse pianist/componist Martin Kohlstedt maakt betoverend mooie neoklassieke muziek die doet denken aan het werk van Nils Frahm. Kohlstedt verwierf bekendheid met het albumduo Tag (2012) en Nacht (2014). Van beide platen verscheen ook een remix-/reworkversie, want Kohlstedt exploreert graag het elektronische domein – niet voor niets componeert hij ook muziek voor games. Tijdens zijn concerten kun je alles verwachten, want Kohlstedt is niet bang om te improviseren en ontwikkelt zijn stukken gewoon door op het podium. Eind 2017 is zijn nieuwe album Strom verschenen!

Martin Kohlstedt
Datum: 12 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Ticketmaster