Tarrus Riley naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Tarrus Riley naar Tivoli Vredenburg
Tarrus Riley naar Tivoli Vredenburg

Dat de Jamaicaans-Amerikaanse artiest Tarrus Riley de muziek in zou gaan, was eigenlijk al voorbestemd: zijn vader was reggaezanger Jimmy Riley, bekend van de bands The Sensations en The Uniques. Zoals het een nieuwe generatie betaamt, heeft zoon Tarrus de rootsreggae gemoderniseerd met wat popinvloeden, maar het blijft nog steeds roots. In zijn teksten gaat Riley maatschappijkritiek niet uit de weg, maar de boodschap van de zanger met de lenige stem is er vooral een van geloof, hoop en liefde. Op zijn laatste album Love Situation (2014) gaat hij terug naar de moeder van de reggae: rocksteady.

Tarrus Riley
Datum: 12 Juli
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster