The Marcus King Band naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
The Marcus King Band naar Tivoli de Helling
The Marcus King Band naar Tivoli de Helling

Aan het rijtje grote bluesmannen met de achternaam King (B.B king, Albert King, Freddy King) kunnen we nu ook Marcus King toevoegen. Deze pas 21-jarige Amerikaanse zanger/gitarist klinkt alsof hij er al een leven in de muziek op heeft zitten. Hij zingt ruw als Joe Cocker, soulful als Cee Lo Green en zacht als Ray LaMontagne, en dan speelt hij ook nog eens superieur gitaar. Soul, blues, jazz: King laat het allemaal schijnbaar moeiteloos uit zijn snaren vloeien. In 2016 verscheen zijn tweede album The Marcus King Band, maar deze stomende southern rock komt live natuurlijk het beste tot zijn recht!

The Marcus King Band
Datum: 8 Juni
Zaal: Tivoli De Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster