The Musical Box naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
The Musical Box naar Tivoli Vredenburg
The Musical Box naar Tivoli Vredenburg

De internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box, de enige Genesis tributeband met de zegen van Genesis en Peter Gabriel (!!), komt met hun A Genesis Extravaganza – An Unprecedented Musical Feast of 1970-1977 Favorites & Rarities naar onze Grote Zaal! Vanavond spelen zij dus muziek uit de vroegere jaren van Genesis, denk daarbij aan nummers van Trespass, Nursery Crime, Foxtrot, Selling England by the Pound, The Lamb lies down on Broadway, A Trick of The Trail en Wind & Wuthering.

The Musical Box heeft al voor meer dan een miljoen toeschouwers wereldwijd opgetreden, in een aantal van de meest prestigieuze locaties, zoals de London Royal Albert Hall. De band had het voorrecht om Phil Collins en Steve Hackett van Genesis te ontvangen voor gastoptredens en wordt in hun zoektocht naar authenticiteit vaak genoemd als de beste Genesis tributeband ter wereld!

The Musical Box
Datum: 15 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:00

Ticketmaster