The Restarts naar Patronaat

Ticketmaster
The Restarts naar Patronaat
The Restarts naar Patronaat

Een bijzondere line-up vanavond om het MOB seizoen af te sluiten: de Britse politieke punks van The Restarts komen wederom naar Haarlem en zullen de zaal doen veranderen in een kolkende massa. Daarnaast speelt de legendarische Nederlandse punkband Antidote zijn enige Europese show vanavond! Na een uitverkochte reünieshow afgelopen jaar in Utrecht zullen ze een exclusieve en eenmalige show geven in Patronaat. Go pogo! De Amsterdamse metalpunks van Diesel Breath zijn ook zeker van de partij. Meer bands worden spoedig bekend. Dus zet je hanenkam overeind, je leren jas in het vet en kom de tent afbreken met deze woedende weldoeners en ruige rouwdouwers!

The Restarts
Datum: Vr 08 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Ticketmaster