BLØF naar Ahoy

Ticketmaster
BLØF naar Ahoy
BLØF naar Ahoy

BLØF geeft op 15 december 2018 een concert in Rotterdam Ahoy. De band speelt naast de grote hits ook de huidige nummer-1 hit ‘Zoutelande’. “Het voelt alsof we in onze tweede jeugd zitten. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen plezier hebben aan ons nieuwe album ‘AAN’ en ons live willen zien. Daarom gaan we terug naar Rotterdam Ahoy, een zaal waar we zoveel mooie herinneringen aan hebben.”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

Bijna twintig jaar geleden stonden ze voor het eerste in Ahoy, toen in het decor van ‘Vrienden van Amstel’. Die show met ondermeer ‘Liefs Uit London’ markeerde het startpunt van hun succesvolle carrière. In 2005 gaf de band voor het laatste een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

BLØF
Datum: 15 december 2018
Zaal: Ahoy
Aanvang: 20.00 uur

Ticketmaster