Batmobile naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Batmobile naar Burger- weeshuis
Batmobile naar Burger- weeshuis

Batmobile is een gevestigde naam die overal ter wereld heeft gespeeld. Van Japan tot de Verenigde Staten en van Zweden tot Brazilië, noem het maar op. Onder andere hebben zij een album uitgebracht samen met de mannen van Peter Pan Speedrock.

In maart 2017 verscheen hun meest recente album ‘Brand New Blisters’, een album dat klinkt als vanouds: Bijtend, scherp, beukende drums en een klapperende bas. De uit Breda en Rotterdam afkomstige band speelt een mix van rockabilly en punk, ook wel psychobilly genoemd. Batmobile werd in 1983 opgericht en bestaat uit Jeroen Haamers (zang en gitaar), Johnny Zuidhof (drums) en Eric Haamers (contrabas). Inmiddels hebben ze al meer dan 30 jaar internationaal succes.

Batmobile
Datum: 11 mei
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 UUR
Aanvang: 20:30 UUR

Ticketmaster