Camila Cabello naar AFAS Live

Ticketmaster
Camila Cabello naar AFAS Live
Camila Cabello naar AFAS Live

De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter Camila Cabello komt op woensdag 13 juni naar AFAS Live in Amsterdam. De show maakt onderdeel uit van de Never Be The Same Tour, wat de eerste solo tour en optreden in Nederland wordt van de zangeres die tot 2016 lid was van meidengroep Fifth Harmony.

De 20-jarige Karla Camila Cabello Estrabao – zoals Camila Cabello voluit heet – is geen onbekend gezicht in de popmuziek. Ze genoot wereldwijd succes met de meidengroep Fifth Harmony, die werd opgericht naar aanleiding van het programma The X Factor in de Verenigde Staten. Na vier jaar lid te zijn geweest van de populaire groep, besloot Camila Cabello solo verder te gaan en dat was geen onverstandige keuze. Na hitsingle en solodebuut Crying In The Club bracht ze in het najaar van 2017 de enorme hit Havana uit met rapper Young Thug. Het nummer, dat al geruime tijd in de top 10 van de Spotify Charts staat, vormt een ode aan de geboortestad van de zangeres.

Begin januari van dit jaar veroverde Camila met haar gelijkgetitelde debuutalbum de nummer 1 positie in 92 landen, waaronder ook de Nederlandse Album Top 100. Op de plaat vaart de zangeres een door R&B en latin beïnvloede popkoers met elementen uit reggaeton, dancehall en hip hop.

De aankomende Never Be The Same tour wordt haar eerste eigen tour als solo artiest. Eerder heeft Camila Cabello wel solo in het voorprogramma van Bruno Mars gestaan, tijdens zijn 24K Magic Tour. Als lid van Fifth Harmony is de zangeres twee keer in Nederland geweest voor optredens in de Melkweg in 2015 en in de toenmalige Heineken Music Hall in 2016.

Camila Cabello
Datum: Woensdag 13 juni 2018
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 16 februari om 12:00 uur

Ticketmaster