Justin Timberlake naar Ziggo Dome (Extra concert)

Ticketmaster
Justin Timberlake naar Ziggo Dome (Extra concert)
Justin Timberlake naar Ziggo Dome (Extra concert)

Volgend op zijn langverwachte album Man Of The Woods, zijn epische Pepsi Super Bowl LII Halftime Show-optreden en de aankodiging van het Europese deel van The Man of The Woods Tour is zojuist bekendgemaakt dat Justin Timberlake een extra concert heeft toegevoegd op zaterdag 25 augustus in Ziggo Dome in Amsterdam.

The Man Of The Woods Tour gaat 13 maart van start in Toronto en reist vervolgens verder naar verschillende steden in Noord-Amerika. Het Europse deel van de tour begint op 22 juni in Parijs en bevat optredens in onder meer Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen, Arnhem en Berlijn.

Nadat hij eerder al extra shows aankondigde in tien Amerikaanse steden, maakte Timberlake ook bekend in het najaar nog eens 31 optredens door heel Noord-Amerika en Canada te geven. Dit is inclusief tweede en derde shows in Chicago, Toronto, New York City, Los Angeles, Las Vegas, Boston, Philadelphia, Washington, Houston, Dallas, Pittsburgh, Cleveland, Atlanta en Memphis. Daarnaast doet hij voor het extra deel van zijn tour nieuwe steden aan, zoals Milwaukee, St. Paul, Portland, Lexington, Buffalo, New Orleans, Omaha, Kansas City, St. Louis, Indianapolis, Charlotte, San Antonio, Oklahoma City, Denver, Edmonton, Vancouver, Quebec City en Ottawa.

Timberlake’s nieuwe studioalbum Man Of The Woods kwam vrijdag 2 februari uit. Al sinds zijn eerste soloalbum Justified uit 2002 is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Daarna volgden de albums FutureSex/LoveSounds (2006), The 20/20 Experience en The 20/20 Experience – 2 of 2 (beide in 2013), elk multi-platinum en goed voor miljoenen verkochte exemplaren. Hij scoorde wereldhits met nummers als Cry Me A River, SexyBack, What Goes Around… Comes Around, Love Never Felt So Good (met Michael Jackson) en Can’t Stop The Feeling!. Timberlake’s laatste tournee was de alom bejubelde The 20/20 Experience World Tour, die in 2013 en 2014 wereldwijd zorgde voor uitverkochte arena’s en stadions. Vannacht trad hij, alweer voor de derde keer, op tijdens het meest bekeken muzikale evenement van het jaar, de Pepsi Super Bowl LII Halftime Show.

Justin Timberlake
Datum: Zaterdag 25 augustus
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam (Extra concert)
Aanvang: 19.30 uur
De kaartverkoop voor het extra concert start maandag 26 februari om 10.00 uur

Ticketmaster