The Gathering naar Doornroosje

Ticketmaster
The Gathering naar Doornroosje
The Gathering naar Doornroosje

The Gathering is terug! Nadat de band in november 2014 haar 25-jarig bestaan vierde met twee uitverkochte concerten in Doornroosje, werden alle activiteiten even in de koelkast gezet. Tijd voor andere projecten, nieuwe ideeën en uitdagingen. Na 3,5 jaar is de ‘winterslaap’ voorbij en hebben ze weer veel zin om te gaan spelen. En waar is het beter starten dan op de plek waar ze eind 2014 landden? Doornroosje natuurlijk!

De line-up bestaat uit oudgediende Hugo Prinsen Geerligs op bas, zangeres Silje Wergeland, toetsenist Frank Boeijen en de gebroeders René (gitaar) en Hans (drums) Rutten. The Gathering zal deze avond een speciaal samengestelde set uit hun uitgebreide repertoire spelen. Met de meest sfeervolle en filmische nummers, die samen voor een bijzondere reis gaan zorgen. Triprock, postrock, metal, shoegaze; altijd vernieuwend en moeilijk in een hokje te plaatsen.

Gitarist René Rutten (The Gathering) krijgt het extra druk deze avond want hij speelt ook in het voorprogramma ‘Habitants’. De band, met o.a. zangeres Anne van den Hoogen (Rosemary & Garlic), speelt nieuwe muziek (zelf noemen ze het ‘doompop’) van hun binnenkort te verschijnen debuutplaat.

The Gathering
Datum: 22 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster