BIG2 naar de NIEUWE NOR

Ticketmaster
BIG2 naar de NIEUWE NOR
BIG2 naar de NIEUWE NOR

We kennen Twan van Steenhoven, alias: Big2, als de helft van dé populairste hiphopact van Nederland;The Opposites! Want, wie is er niet groot geworden met hits als ‘Geen Klasse’, ‘Geen Stijl’, ‘Hey DJ’, ‘Dom Lomp & Famous’, ‘Broodje Bakpao’, ‘Slapeloze Nachten’ en ‘Sukkel Voor De Liefde’? Terwijl The Opposites in een lange winterslaap zitten, timmert Big2 aan de weg als producer. En… nu ook als solo-artiest! Met band nog wel. Op 12 april komt hij zijn nieuwe solo-album voor het allereerst uitproberen in Heerlen. “Ik ga performen met een live band, dat wordt één grote teringgezellige boel.”, aldus Twan. Wij zijn heel benieuwd en geven de Limburgzaal en NIEUWE NOR jullie de kans dit voor het eerst in het echie te ervaren in Heerlen. Wij willen dat je danst! En dat gaat ook gebeuren.

Tsja, The Opposites. Wat moet je daar nog over zeggen? Hun eerste album ‘De Fik Erin’ verscheen op Top Notch en bevatte onder meer de hit ‘Slaap’, inclusiefeen video waar je in die tijd niet omheen kon. Die succesvolle lijn trok het duo door met hits als ‘Geen Klasse’, ‘GeenStijl’, ‘Hey DJ’, ‘Dom, Lomp & Famous’ ‘Broodje Bakpao’, ‘Slapeloze Nachten’ en ‘Sukkel Voor De Liefde’. Het bracht het duo naar de grootste podia en festival vanNederland: Lowlands, Pinkpop, Paradiso… Geen zaal of tent kon ontsnappen aan de chaos die Big2 enWillem creëerden. Al in een vroeg stadium zetten zij de maatstaf voor de moderne hiphopshow: moshpits, wall ofdeaths, salto’s en perfecte cirkelpits, niets was hen te gek.

BIG2
Datum: 12 April 2018
Zaal: NIEUWE NOR
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster