Jon Hopkins naar Paradiso

Ticketmaster
Jon Hopkins naar Paradiso
Jon Hopkins naar Paradiso

Jon Hopkins is een dynamische artiest die zich moeiteloos weet uit te drukken achter de piano, maar ook achter zijn synthesizers en controllers. Hij combineert ambient geluiden en modern klassieke muziek met elektronische downtempo producties. In 2013 brak hij echt door met zijn album ‘Immunity’, waar hij de altneratieve werkelijkheid van een clubnacht uitstekend wist te vertolken. Ook zijn remixes voor onder anderen Moderat, Disclosure, Four Tet en David Lymch konden op veel lof rekenen.

Op 4 mei 2018 verschijnt zijn nieuwe album ‘Singularity’. De eerste single is kortgeleden uitgebracht en wat direct opvalt, is dat we een hele andere kant van Jon Hopkins te horen krijgen. Daar waar hij eerder een duistere kant belichtte, experimenteert Hopkins nu met een meer organische sound. Het album hoort bovendien in één zit te worden beluisterd. Van ruwe techno terug naar solo akoestische piano om vervolgens over te gaan in psychedelische album. Kortom, een muzikale trip die constant in beweging is. Op zaterdag 20 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, treedt Jon Hopkins op in Paradiso!

Jon Hopkins
Datum: 20 Oktober 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster