Madball naar het Burgerweeshuis

Ticketmaster
Madball naar het Burger- weeshuis
Madball naar het Burger- weeshuis

Wie het over New York Hardcore heeft, heeft het over Madball. Al bijna dertig jaar (sinds 1989) stuitert dit viertal, uit New York afkomstige, hardcore veteranen over de wereld met ongeëvenaarde alles vernietigende Hardcore Punk. Met albums als ‘Set if Off’ en ‘Hold it Down’ leverden ze absolute klassiekers en zijn ze niet meer weg te denken uit het internationale hardcore landschap. Ook in Nederland is de band geliefd denk alleen maar aan de legendarische shows die de band gaf op festivals als Waldrock en Dynamo Open Air.
Dat Madball nog altijd met de top mee kan is geen verrassing en bewezen ze dan ook met hun laatste, goed ontvangen, album ‘Hardcore Lives‘. Met deze titel heb je direct een goed beeld over vanavond.

Madball
Datum: 24 augustus
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Ticketmaster