Jon Allen naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Jon Allen naar Paradiso Noord
Jon Allen naar Paradiso Noord

Jon Allen’s stem doet denken aan een mix van Rod Stewart, Van Morrison en Sam Cooke uitgedrukt in songs die direct een bekend gevoel oproepen. Oorspronkelijk ontdekt door Mark Knopfler in 2006 (die hem later aanbood gitaar te spelen in zijn band), brak Allen door met de single ‘In Your Light’ van zijn debuutalbum ‘Dead Man’s Suit’ uit 2009. In mei kwam Jon Allen’s vierde album ‘Blue Flame’ uit waarbij zijn door folkrock gedreven geluid wordt aangevuld met een meer blue-eyed soul benadering die ernaar streeft de aardsheid van vroege Stax- en Atlantic Records opnames te vangen in nummers als ‘Keep On Walking’ en ‘Stay’.

Jon Allen
Datum: Donderdag 29 November
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster