Rick Astley naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Rick Astley naar Tivoli Vredenburg
Rick Astley naar Tivoli Vredenburg

De Engelse zanger Rick Astley domineerde eind jaren tachtig de Top-40 met een heerlijke reeks dansbare meezingers, geproduceerd door het legendarische trio Stock, Aitken & Waterman. Hits als Never Gonna Give You Up, Whenever You Need Somebody en Together Forever zitten in het geheugen van iedere veertiger. Astley trok zich in 1993 terug uit de muziekbusiness, maar is sinds 2001 weer terug in de spotlights met nieuwe albums en tournees. Twee jaar geleden verscheen 50, zijn eerste studioalbum in tien jaar. De single Keep Singing laat horen dat Rick Astley’s stem dieper en soulvoller is geworden!

Rick Astley
Datum: 22 September
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster