De Jeugd van Tegenwoordig naar het Paard

Ticketmaster
De Jeugd van Tegen- woordig naar het Paard
De Jeugd van Tegen- woordig naar het Paard

Wauwie! Vanwege het succes van de verkoop van de eerste show knopen we er meteen nog een show aan vast. Zin in!

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: maandag 24 december 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster