DeWolff naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
DeWolff naar Burger- weeshuis
DeWolff naar Burger- weeshuis

Begin mei 2018 tekende DeWolff bij Mascot Records om hun 6e studioalbum ‘THRUST’ wereldwijd uit te brengen. De tijd was rijp om hun meest ambitieuze en eigentijdse album tot nu toe te maken. De band wilde een album dat modern klonk, in tegenstelling tot de vorige albums die allemaal “vintage” klinken en in de jaren ’70 gemaakt hadden kunnen worden.

Tien jaar band zijn en hun grootste plaat tot nu toe willen produceren, heeft ‘THRUST’ tot een volledige weergave van de ‘DeWolff live ervaring’ gemaakt. Het eindresultaat is een album dat niet per se klinkt als een live album, maar wel dezelfde energie heeft. Op het podium blijft DeWolff een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap en grenzeloos enthousiasme.

DeWolff
Datum: 28 december
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster