Sons of Apollo naar de Boerderij

Ticketmaster
Sons of Apollo naar de Boerderij
Sons of Apollo naar de Boerderij

Sons of Apollo is niet alleen een epische naam. Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, kun je gerust spreken van een supergroep. Deze all-star band bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron “Bumblefoot” Thal (ex- Guns N Roses).

Sons of Apollo ziet in 2017 het levenslicht. Op debuutalbum Psychotic Symphony (2017) hoor je in het bandgeluid de unieke sound van ieder bandlid terug. Ze staan garant voor een vet potje progressieve metal waarin ze de vakkundigheid van Dream Theater combineren met de pakkende groove van Van Halen, Deep Purple en Led Zeppelin.

Sons of Apollo
Datum: donderdag 4 okt 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster