Boef naar 013

Ticketmaster
Boef naar 013
Boef naar 013

‘Gewoon Boef man!’ Nederland’s meest besproken (en meest succesvolle) rapper van het moment komt voor een solo-concert naar de Main van 013. Sinds zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’, lijkt er maar geen einde te komen aan de populariteit van de 25-jarige rapper. Straathits als ‘Hosselen’ en miljoenensessies bij 101Barz & Zonamo werden in 2017 opgevolgd door het debuutalbum ‘Slaaptekort’, dat direct alle records verbrak. Met megahits als ‘Habiba’ en ‘Slapend Rijk’ werd 2017 dan ook het jaar van Boef. Een jaar waarin hij ook liet zien met tegenslag om te kunnen gaan toen hij in opspraak raakte, maar met tracks als ‘Antwoord’ en ‘Sofiane’ zichzelf van een hele andere kant liet zien. Niet voor niets viel de rapper tijdens de jaarlijkse FunX Music Awards maar liefst 4 keer in de prijzen. Boef is op positiviteit en inmiddels voeren nieuwe tracks als ‘Drama’ (feat. Bizzey) de hitlijsten al weer aan. And guess what: er is nog véél maar vuur op komst.

Boef
Datum: za 27 okt ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Ticketmaster