Eckhardt and the House naar het Paard

Ticketmaster
Eckhardt and the House naar het Paard
Eckhardt and the House naar het Paard

Terwijl Eckhardt and the House over de hele wereld werd geprezen om zijn muziek bleef het in Nederland jarenlang stil. Maar in maart 2018 kwam daar een eind aan tijdens zijn live debuut op de nationale radio. Eckhardt and the House gaat van pop naar avant-garde en van funk naar elektro, gemixt tot een herkenbaar, persoonlijk en vrolijk geluid.

Het grote brein achter dit project is Rik Elstgeest, die bekend is als onderdeel van de theatergroep ‘Touki Delphine’ en zijn vorige bands Kopna Kopna en Mass Electric. Wat voor Rik begon als een creatieve uitlaatklep is nu uitgegroeid tot een volwaardig en dansbaar middelpunt voor de zanger en producer. Inmiddels kan hij de miljoen Spotify streams van zijn lijstje vinken en is hij al onder de aandacht gekomen in o.a Frankrijk, Italië, Turkije en Australië. Nu is het tijd om ook de Nederlandse clubs af te gaan, waar het Paard ook onder valt. Extra speciaal aan déze show is dan weer dat Special Guest Bella Hay, bekend van o.a Tears & Marble, het podium betreed en de plaatjes gaat draaien. Zijn jullie hier ook bij?

Support:
Sheila and the Kit is een alternatieve synthpop band uit Nederland. Hun melodische, synthy nummers zijn elektronisch en bouncy, flirten met sounds uit de jaren 80, maar klinken altijd hedendaags. Geschreven om op te dansen werken alle nummers aanstekelijk en doen ze je wensen naar de zomerfestivals. Catchy, vrouwelijke vocale over voortstuwende synths en drums; Whitney Houston meets Hot Chip!

Eckhardt and the House
Datum: donderdag 8 november 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster