Qlimax en Mega Piraten festijn in Gelredome

Ticketmaster
  • Op 21 november 2009 zal voor de 7e keer Qlimax plaatsvinden. De kaartverkoop voor Qlimax start zaterdag 26 september om 13.00 via Ticketonline.nl. Per boeking kun je maximaal twee kaarten bestellen. Qlimax was vorig jaar in een dag uitverkocht dus wees er snel bij!
  • Op zaterdag 12 december staat GelreDome in het teken van het Mega Piraten Festijn! Op de bühne verschijnen onder andere Jan Smit, Nick & Simon, Jannes, De Piratentoppers, Dennie Christian, Koos Alberts, Rene Schuurmans, Peter Beense, Jan Keizer, Marianne Weber, Corry Konings, Jacques Herb, Jan & Zwaan, Henk Pleket, Harm Wolters, Martin Dams, Patrick, Thomas Berge, 3Js en Monique Smit.
    Kaarten zijn te verkrijgen bij alle winkels van Primera en Music Store, via www.megapiratenfestijn.nl en www.paylogic.nl. Of bel naar 0900-72956442.
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek