Slayer twee keer naar 013

Ticketmaster

Slayer is een Amerikaanse thrashmetalband die in 1981 opgericht is door gitaristen Jeff Hanneman en Kerry King. Slayer werd één van de bekendste bands in het thrashmetalgenre door hun album Reign in Blood uit 1986. Samen met Megadeth, Anthrax en Metallica vormen zij The Big Four. Op 5 juni 2009 werd bekend dat het nieuwe album van Slayer ‘World Painted Blood’ zal gaan heten, en in oktober in de winkel ligt. Ter gelegenheid van het nieuwe album geeft de band telkens twee shows in ‘kleinere’ zalen. Daarbij is het viertal ook twee keer in 013 te aanschouwen op maandag 30 november en dinsdag 1 december. Dus twee achtereenvolgende dagen kun je de bekendste (metal)kreet uit volle borst meeschreeuwen: SLAYEEEEEEERR!

Voorverkoop vanaf a.s. zaterdag 19 september.

Meer info:  hier en hier

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek