Keiharde avond house in de Atak!

Ticketmaster

Absolutely Fresh zaterdag 3 oktober 2009 in de Atak – Enschede

In het begin van 2009 vierde Absolutely Fresh haar vijfjarige bestaan in de nieuwste locatie van Enschede genaamd Poppodium Atak. Deze editie ging meteen de boeken in want nog nooit ging Absolutely Fresh zo snel uitverkocht. Enschede was weer toe aan een dikke clubavond en Atak is daar de beste locatie voor. Voor het komende seizoen gaan Absolutely Fresh en Atak een samenwerking aan die ervoor zal zorgen dat er meerdere spectaculaire evenementen zullen gaan plaatsvinden in Enschede, zaterdag 3 oktober is daar de officiële kick-off van.

Kaarten voor deze avond worden alleen aan de deur verkocht.

Check de site van Absolutely Fresh en Atak

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek