Borsato & Friends 2 avonden op rij in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Het nieuws van de dag natuurlijk:

Omdat Marco Borsato’s artiestenburo failliet is, geeft hij op 20&21 oktober dit jaar samen met “vrienden” een dubbelconcert in Gelredome, Arnhem. Kaartverkoop begint a.s. zaterdag 26 september om 10u00, via LiveNation.
Genoemd als vrienden worden: Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Yes-R en Edwin Evers.
Meer info via Gelredome.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een e-mail met een overzicht van nieuw aangekondigde concerten/events in Nederland en events waarvan de kaartverkoop binnenkort begint. Zo blijf je op de hoogte en ben je nooit meer te laat voor kaarten van je favoriete concerten&festivals.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek