Black Joe Lewis & The HoneyBears in het Paard, Den Haag

Ticketmaster

Black Joe Lewis & The HoneyBears:
Moddervette soul, funk en rhythm and blues! Geen slappe R&B, maar prima, vette soul en rhythm and blues.. dat is wat Black joe Lewis je voorschotelt.  Black Joe grossiert in meer uptempo nummers, is nog veelzijdiger en heeft met I’m broke een prijsnummer in huis, waarin hij smekend zijn zieleroerselen prijsgeeft.
Wie & wat? Kaartjes kopen doe je hier.

En verder:

SICK zaterdag 21 november.……Paard van Troje: Zaterdag 21 november wordt een nieuw concept van Soulmax gelanceerd: SICK. Een spin-off van Streamers in een nieuw rauw jasje. Vernieuwend, verassend, dirty en opzwepend! Denk aan Baltimore breaks, Favela funk, Hiphop Bootytech, Jackin & Ghetto House. De line-up van de eerste editie? In een woord: SICK!

Grote naam is dit keer Boemklatsch. Boemklatsch bestaat uit dj Mika Mago, dj Sjammy the Money, dj Illvester, host atactic en vj duo Ramkraak. Verwacht dirty electro, dikke bootybeats, baile funk en nog veel meer. Een lust voor zowel de ogen als de oren…BOEMKLATSCH!

Sidney Samson is de maker van dé houseknaller van dit jaar: Riverside. Hij heeft nu met recht zijn naam definitief gevestigd in de Nederlandse housescene. Hij is daarnaast één van de meeste gebookte dj’s van ons land. Tegenwoordig kent hij zelfs internationaal succes: “In Australië heeft hij zelfs een verkoop record verbroken”.

SICK belooft al met al een van de vooruitstrevendste feesten van Den Haag te gaan worden. Dus haast je met kopen van die felbegeerde toegangsbewijzen!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek