Micromusic en Rowen Heze in Atak!

Ticketmaster

Twee nieuwe bevestigingen voor de Atak, Enschede.

Evenement

Plaats

Concertdatum

Start voorverkoop

Info

Rowen Heze Clubtour

Atak

11-Feb-10

reeds begonnen

atak

Micromusic 10 jaar C-Men

Atak

24-Apr-10

reeds begonnen

atak

Micromusic bestaat 10 jaar! En niet geheel toevallig bestaat ook VJ-team C-men 10 jaar. Dat zijn twee hele goede aanleidingen voor een extra vette micromusic party in Atak. Alle Nederlandse micromusic artiesten zijn uitgenodigd om dit feest met jou te komen vieren, wat resulteert in een dijk van een lineup!

Een kwart eeuw Rowwen Hèze in 2010. Een zilveren jubileum voor een Nederlandse band die zich in vijfentwintig jaar ontwikkelde tot een vast gegeven binnen het popcircuit in Nederland. In de opmaat naar de jubileumactiviteiten werkt de band in januari en februari 2010 een zogeheten clubtour af.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek