Meer Rowwen Heze en ook Joan Armatrading in de Effenaar

Ticketmaster

Twee stuks:

Evenement

Plaats

Concertdatum

Start voorverkoop

Info

Rowwen Hèze

Effenaar

9-jan-10

3-okt-09

effenaar

Joan Armatrading

Effenaar

24-mrt-10

10-okt-09

effenaar

Rowwen Hèze in de club is: Kort op het publiek, meer interactie en een ontspannen sfeer. Plaats genoeg om rustig te genieten of mee te deinen met klassiekers die speciaal voor de clubs worden bewerkt. Geschikt derhalve voor de echte fan, de geïnteresseerde muziekliefhebber en voor jong en oud.

Joan Anita Barbara Armatrading kennen we natuurlijk allemaal van haar klassieke hit “Rosie” uit 1979. Maar velen weten ook dat deze singer, songwriter en gitarist nog veel meer in haar mars heeft. Armatrading is natuurlijk met name een album artiest en haar albums uit begin jaren tachtig “Me, myself, I”, “Walk under ladders” en “The Key” zijn vaste waarden in vele platencollecties gebleken. De afgelopen dertig jaar mixte Armatrading verschillende stijlen waarbij de hoofdmoot pop is, maar er ook snufjes rock, folk, blues, jazz, en zelfs reggae aan worden toegevoegd. In 2007 kwam Joan’s album “Into The Blues” op nummer 1 binnen in de befaamde Billboard blues lijst. Met dat album werd ze zowel de eerste vrouwlijke britse artiest, als de eerste zwarte britse artiest met een nominatie voor een Grammy in de blues categorie.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek