Waylon nu ook in de Waerdse Tempel

Ticketmaster

Waylon, dé man die als eerste Nederlandse artiest een platencontract in de wacht wist te slepen bij niemand minder dan Motown. Dat alleen was al wereldnieuws in de muziekindustrie. Nu is er het nieuws dat  Waylon op vrijdag 22 januari naar de Waerdse tempel komt. Vergis je niet….. de voorverkoop voor dit concert kon nog wel eens heel hard gaan! Koop dus nu je ticket(s) voor dit concert en zorg dat je dé belofte uit muziekland niet mist!

Waylon heeft een podiumpersoonlijkheid die jaren ervaring verraadt. Een stem die klinkt alsof hij alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigt. Een plaat die geproduceerd en ingespeeld is door de absolute top van de internationale muziekwereld. En een naam die als een eerbetoon beschouwd mag worden aan zijn grote inspirator. Een twintiger met een turbulent verleden en een prachtige toekomst. Een nieuwe ster aan het Nederlandse popfirmament – en als de voortekenen ons niet bedriegen, ook ver daarbuiten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek