Punkband Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Na het eerdere mooie nieuws van vandaag voor de HMH, nu ook nog deze nieuwe aankondiging.

Op zondag 31 januari geeft de Celtic punkband Dropkick Murphys een concert in de Heineken Music Hall. De voorverkoop voor dit concert start op zaterdag 31 oktober om 10.00 uur.

Dropkick Murphys, afkomstig uit een Iers-katholieke arbeidersbuurt in Boston, start in 1996 in de kelder van een kapperszaak van een vriend. Geïnspireerd door groepen als Stiff Little Fingers, The Pogues en AC/DC mixen de bandleden punk, Ierse folk, rock en hardcore tot een eigen unieke stijl. Al snel groeit hun fanschare en bouwen ze een geweldige live reputatie op waarbij het publiek wordt aangemoedigd zoveel mogelijk mee te zingen en feesten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek