Editors op 1 mei 2010 in de HMH Amsterdam

Ticketmaster

Na de snel uitverkochte clubtour volgende week, komt de Britse band Editors in het voorjaar van 2010 terug naar Nederland voor een concert op zaterdag 1 mei 2010 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 7 november om 10.00 uur.

Editors bracht onlangs hun derde album “In This Light And On This Evening” uit. Het album is de opvolger van “An End Has A Start” dat net als het debuut “The Backroom” de gouden status behaalde. Op het nieuwe album, waarop ook de huidige hit “Papillon” is te vinden, laat de band een meer electronische vibe horen, zonder de karakteristieke Editors sound te verliezen. Editors speelde voor het laatst in Nederland op Lowlands 2008.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek